Ochrana Pred Slniečkom v 2023

 

Dôležitosť starostlivosti o pleť v lete

V posledné dni je stále teplejšie a teplejšie, je dôležité uprednostniť rutinu a starostlivosť o pleť, aby sme bojovali s nežiadúcimi účinkami letnej sezóny. Vystavenie slnku je počas tohto obdobia často intenzívnejšie, čo vedie k zvýšenému riziku spálenia, predčasného starnutia a potenciálneho poškodenia kože. Preto je nevyhnutné vytvoriť si a udržiavať starostlivosť o pleť. Pravidelné čistenie, exfoliácia a zvlhčovanie pleti pomáha odstraňovať nečistoty, uvoľňovať póry a udržiavať optimálnu úroveň hydratácie. Okrem toho používanie širokospektrálneho opaľovacieho krému s vysokým SPF chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením a znižuje riziko poškodenia slnkom. Kozmetikou, ktorá vyhovuje špecifickým potrebám sezóny, môžeme chrániť našu pokožku, udržiavať jej zdravie a si užívať si letné mesiace.

Top 3 produkty s SPF 50+ ktoré odporúčame na leto:

1. La Roche-Posay Anthelios Opaľovacie Mlieko - SPF 50+
Tento produkt ponúka širokospektrálnu UVA a UVB ochranu s vysokým SPF 50+. Má ľahké, nemastné zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva do pokožky a poskytuje dlhotrvajúcu ochranu pred poškodením slnkom. Tento opaľovací krém je vhodný pre všetky typy pleti vrátane citlivej a je vodeodolný. Obsahuje tiež antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi. S pozitívnymi recenziami, ktoré chvália jeho účinnosť a nedráždivé zloženie, je tento produkt obľúbenou voľbou na ochranu pred slnkom

Dá sa zakúpiť tu.

2. Bioderma Photoderm Max Sunscreen Spray - SPF 50+
Bioderma Photoderm je pohodlný a ľahko použiteľný opaľovací krém, ktorý poskytuje vysoký ochranný faktor SPF 50+. Jeho ľahké, nemastné zloženie sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke žiadne biele zvyšky. Tento opaľovací krém je vhodný pre všetky typy pleti vrátane citlivej a ponúka širokospektrálnu UVA a UVB ochranu. Je tiež vodeodolný a poskytuje dlhotrvajúcu ochranu pred spálením a predčasným starnutím. Milujeme jeho praktickosť a účinnosť produktu vo forme spreja!

Môžete zakúpiť tu.

3. NIVEA SUN Anti-Age Suncream Face - SPF 50
NIVEA SUN krém je špeciálne vyvinutý opaľovací krém na tvár, ktorý kombinuje účinnú ochranu pred slnkom s výhodami proti starnutiu. Tento opaľovací krém s vysokým SPF 50 pomáha predchádzať spáleniu a minimalizuje riziko vzniku pigmentových škvŕn a predčasného starnutia pokožky. Jeho nemastné, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie je vhodné pre všetky typy pleti a zanecháva na pokožke pocit hydratácie. Tento opaľovací krém je dermatologicky schválený a ponúka dlhotrvajúcu ochranu pred UVA a UVB lúčmi. Naozaj oceňujeme spoľahlivú ochranu a zloženie tohto produktu šetrné k pokožke.

Krém sa dá objednať tu.

Disclaimer: *Nudo Estetika is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon.com. *Nudo Estetika je účastníkom programu Amazon Services LLC Associates Program, partnerského reklamného programu navrhnutého tak, aby poskytoval webovým stránkam prostriedky na zarábanie poplatkov za inzerciu inzerciou a prepojením na Amazon.com.





Next
Next

A History of Laser Hair Removal